Nederlands   Français   Deutch   English
Art of Modelling

ABONNEMENTEN

Nieuw abonnement
Abonnement verlengen

LOSSE NUMMERS

Nederlandstalig
Franstalig
Duitstalig
Engelstalig


BOEKEN EN MEER

Tijdschriften
T-Shirts
Boeken
Verzamelbox
DVD
Poster
Catalogi
Uw account | Afrekenen | Winkelwagen
Praktijkboek Modelspoorwegen
€27.95


Praktijkboek Modelspoorwegen, Deel 1: Ontwerpen en bedienen - Gerard Tombroek.

Andere delen in voorbereiding:

deel 2, Onder- en bovenbouw

deel 3, Scenery en technieken

In 1996 verscheen het inmiddels vermaarde Praktijkboek modelspoorwegen: een uniek handboek voor zowel beginnende als gevorderde bouwers van modelspoorwegen. Sindsdien zijn er veel nieuwe modelspoorproducten op de markt gekomen en zijn de modelbouwers anders naar de modelspoorhobby gaan kijken. Dit is een geheel herziene en uitgebreide versie met tal van nieuwe hoofdstukken. Het nieuwe Praktijkboek Modelspoorwegen verschijnt in drie delen.

Deel 1 helpt de hobbyist bij het ontwerpen van het sporenplan voor een modelspoorweg. Hij moet daarbij keuzes maken als thema, schaal, vorm, ruimte en de exploitatie. Ook is het boek een overzichtelijke handleiding voor de elektrische bediening van de modelspoorweg. Aan de hand van duidelijke schema's worden talloze schakelingen uitgelegd, voor zowel analoge als digitale meertreinensystemen. Dit driedelig standaardwerk komt tot stand onder redactie van Gerard Tombroek, die in een unieke samenwerking met tal van deskundige modelspoorwegbouwers alle aspecten van modelspoorwegbouw in detail beschrijft. Het boek onderscheidt zich door zijn overzichtelijke presentatie met veel voorbeeldafbeeldingen, tekeningen en afbeeldingen van de mooiste modelspoorwegen.Gerard Tombroek draait al heel wat jaren mee in de modelspoorwereld, als modelbouwer en publicist in spoorwegtijdschriften. Hij was een van de grondleggers van de modulaire modelspoorweg en van zijn hand verschenen de standaardwerken Nederlandse Modelspoorweg en het Praktijkboek Modelspoorwegen.

Dit artikel is op zondag, 06 november 2016 toegevoegd.

op tablet.

Beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Art of Modelling is nu eindelijk beschikbaar in een interactive, digitale editie. Beschikbaar voor iPad.

Bezoek onze tablet website voor meer info!