Nederlands   Français   Deutch   English
Art of Modelling

ABONNIEREN

Neues Abonnement
Abonnement verlängern

ÄLTERE AUSGABEN

Niederländisch
Französisch
Deutsch
Englisch


ANDERES

Magazine
T-Shirts
Bücher
Sammler-Box
DVD
Poster
Kataloge
Ihr Benutzerkonto | Kasse | Warenkorb
Praktijkboek Modelspoorwegen
€27.95


Praktijkboek Modelspoorwegen, Deel 1: Ontwerpen en bedienen - Gerard Tombroek.

Andere delen in voorbereiding:

deel 2, Onder- en bovenbouw

deel 3, Scenery en technieken

In 1996 verscheen het inmiddels vermaarde Praktijkboek modelspoorwegen: een uniek handboek voor zowel beginnende als gevorderde bouwers van modelspoorwegen. Sindsdien zijn er veel nieuwe modelspoorproducten op de markt gekomen en zijn de modelbouwers anders naar de modelspoorhobby gaan kijken. Dit is een geheel herziene en uitgebreide versie met tal van nieuwe hoofdstukken. Het nieuwe Praktijkboek Modelspoorwegen verschijnt in drie delen.

Deel 1 helpt de hobbyist bij het ontwerpen van het sporenplan voor een modelspoorweg. Hij moet daarbij keuzes maken als thema, schaal, vorm, ruimte en de exploitatie. Ook is het boek een overzichtelijke handleiding voor de elektrische bediening van de modelspoorweg. Aan de hand van duidelijke schema's worden talloze schakelingen uitgelegd, voor zowel analoge als digitale meertreinensystemen. Dit driedelig standaardwerk komt tot stand onder redactie van Gerard Tombroek, die in een unieke samenwerking met tal van deskundige modelspoorwegbouwers alle aspecten van modelspoorwegbouw in detail beschrijft. Het boek onderscheidt zich door zijn overzichtelijke presentatie met veel voorbeeldafbeeldingen, tekeningen en afbeeldingen van de mooiste modelspoorwegen.Gerard Tombroek draait al heel wat jaren mee in de modelspoorwereld, als modelbouwer en publicist in spoorwegtijdschriften. Hij was een van de grondleggers van de modulaire modelspoorweg en van zijn hand verschenen de standaardwerken Nederlandse Modelspoorweg en het Praktijkboek Modelspoorwegen.

Dieses Produkt haben wir am Sonntag, 06. November 2016 in unseren Katalog aufgenommen.

für tablet.

Erhältlich in Deutsch, Englisch, Niederländisch und Französisch. Art of Modelling wird nun endlich als interaktive, digitale Edition erhältlich sein. Erhältlich für iPad.

Besuchen Sie unsere Tablet Webseite für mehr Info!