Nederlands   Français   Deutch   English
Art of Modelling

S'ABONNER

Prendre un abonnement
Prolonger votre abonnement

ANCIENS NUMÉROS

Néerlandais
Français
Allemande
Anglais


AUTRES

Magazines
T-Shirts
Livres
Boite de collection
DVD
Poster
Catalogues
Votre compte | Commander | Panier
Tango Blue
€36.00


Titel: Tango Blue

Auteur: Peter Stams en Johan Wolfs

Kostprijs: € 36,00

Tango Blue telt 160 kleurenpagina's en is voorzien van een harde luxe-kaft.Inhoud

Ter gelegenheid van het Belgische voorzitterschap van de Europese Unie brengt Tango Blue de samenwerking tussen Europese luchtmachten fotografisch in beeld. Sublieme luchtopnames, waaronder vele van bonte exotische formaties, zijn voor dit unieke project door internationaal befaamde luchtvaartfotografen ter beschikking gesteld.

Kolonel-vlieger Peter Stams werkt al vele jaren samen met Johan Wolfs aan de samenstelling van luchtvaartboeken, waarbij het accent ligt op een uiterst verzorgde fotografie en verhelderende informatie uit de wereld van de jetpiloten. Al zijn carrière lang heeft F-16-piloot Peter "Patja" Stams zijn camera in de aanslag - meestal hoog boven de aarde, en meer dan eens in de back seat van collega-piloten van diverse luchtmachten. Resultaten van zijn fotowerk waren de voorbije jaren te bewonderen in de fel gesmaakte "jet-klassiekers" Tiger Power (2009), Belgium Through Blue Eyes (2009) en Tango Basic, cleared for take off (2007).

Voor de samenstelling van Tango Blue konden Peter en Johan rekenen op de steun van heel wat collega-fotografen, waaronder de gerenommeerde Katsuhiko Tokunaga.

Informatieve teksten (in Nederlands, Frans en Engels), gevat in een fraaie lay-out, maken van Tango Blue hét luchtvaart-fotoboek van 2010.

Het boek wordt uitgegeven ten voordele van Fonavibel, het Nationaal Steunfonds Belgische Vliegwezen

Ce produit a été ajouté à notre catalogue le mardi 07 février 2012.

sur tablette.

Disponible en français, anglais, allemand ou néerlandais. Art du Modélisme sera bientôt disponible dans une version numérique interactive. Disponible pour iPad.

Visitez notre site tablette pour plus d'information!