Nederlands   Français   Deutch   English
Art of Modelling

ABONNIEREN

Neues Abonnement
Abonnement verlängern

ÄLTERE AUSGABEN

Niederländisch
Französisch
Deutsch
Englisch


ANDERES

Magazine
T-Shirts
Bücher
Sammler-Box
DVD
Poster
Kataloge
Ihr Benutzerkonto | Kasse | Warenkorb
Winsor & Newton Series 7 Kolinsky Sable penseel 0
€11.95

Winsor & Newton Series 7 Kolinsky Sable penseel 0


Het beste kolinsky marterharen penseel dat er bestaat. Handgemaakt van de beste materialen. Wereldklasse.


Series 7 penselen worden gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit zuiver Kolinsky marterhaar in een roestvrije, naadloze bus op een zwartgepolitoerde steel.


Voor Series 7 worden uitsluitend de beste kwaliteit grondstoffen gebruikt en ze worden met de hand gemaakt door penseelmakers met vele jaren ervaring. De grotere formaten worden afzonderlijk verpakt in een doosje met een label met daarop de naam van degene die dat Series 7 penseel heeft gemaakt.


Het belangrijkste is dat Series 7 penselen de essentiële kwaliteiten hebben van de allerbeste penselen:


Punt - het haar vormt een spitse punt en dat blijft ook zo tijdens het gebruik.


Veerkracht en vormherstel - het haar neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan en heeft de juiste mate van veerkracht; dat zorgt voor een optimale penseelvoering en controle over de verf.


Gecontroleerde vloei - de verf vloeit gelijkmatig en ononderbroken uit de penseelpunt en het haar houdt voldoende verf vast om met brede, soepele gebaren te kunnen schilderen.


Series 7 penselen kunnen letterlijk een leven lang meegaan. Ze moeten dan wel na elk gebruik zorgvuldig uitgespoeld en gedroogd worden. En bescherm ze tegen motten!


Continu gebruik verkort de levensduur uiteraard. Desondanks zal een versleten Series 7, dankzij de zeer tapse vorm, vaak toch beter presteren dan veel penselen met haar van één lengte.

Dieses Produkt haben wir am Donnerstag, 10. April 2014 in unseren Katalog aufgenommen.

für tablet.

Erhältlich in Deutsch, Englisch, Niederländisch und Französisch. Art of Modelling wird nun endlich als interaktive, digitale Edition erhältlich sein. Erhältlich für iPad.

Besuchen Sie unsere Tablet Webseite für mehr Info!