Nederlands   Français   Deutch   English
Art of Modelling

ABONNEMENTEN

Nieuw abonnement
Abonnement verlengen

LOSSE NUMMERS

Nederlandstalig
Franstalig
Duitstalig
Engelstalig


BOEKEN EN MEER

Tijdschriften
T-Shirts
Boeken
Verzamelbox
DVD
Poster
Catalogi
Uw account | Afrekenen | Winkelwagen
Winsor & Newton Series 7 Kolinsky Sable penseel 0
€11.95

Winsor & Newton Series 7 Kolinsky Sable penseel 0


Het beste kolinsky marterharen penseel dat er bestaat. Handgemaakt van de beste materialen. Wereldklasse.


Series 7 penselen worden gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit zuiver Kolinsky marterhaar in een roestvrije, naadloze bus op een zwartgepolitoerde steel.


Voor Series 7 worden uitsluitend de beste kwaliteit grondstoffen gebruikt en ze worden met de hand gemaakt door penseelmakers met vele jaren ervaring. De grotere formaten worden afzonderlijk verpakt in een doosje met een label met daarop de naam van degene die dat Series 7 penseel heeft gemaakt.


Het belangrijkste is dat Series 7 penselen de essentiële kwaliteiten hebben van de allerbeste penselen:


Punt - het haar vormt een spitse punt en dat blijft ook zo tijdens het gebruik.


Veerkracht en vormherstel - het haar neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan en heeft de juiste mate van veerkracht; dat zorgt voor een optimale penseelvoering en controle over de verf.


Gecontroleerde vloei - de verf vloeit gelijkmatig en ononderbroken uit de penseelpunt en het haar houdt voldoende verf vast om met brede, soepele gebaren te kunnen schilderen.


Series 7 penselen kunnen letterlijk een leven lang meegaan. Ze moeten dan wel na elk gebruik zorgvuldig uitgespoeld en gedroogd worden. En bescherm ze tegen motten!


Continu gebruik verkort de levensduur uiteraard. Desondanks zal een versleten Series 7, dankzij de zeer tapse vorm, vaak toch beter presteren dan veel penselen met haar van één lengte.

Dit artikel is op donderdag, 10 april 2014 toegevoegd.

op tablet.

Beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Art of Modelling is nu eindelijk beschikbaar in een interactive, digitale editie. Beschikbaar voor iPad.

Bezoek onze tablet website voor meer info!